Overige

Alleszuigers

Alleszuigers

Bouwradio's

Bouwradio's

Compressoren

Compressoren

Lijm- en kitspuiten

Lijm- en kitspuiten

Meetapparatuur

Meetapparatuur

Mengmachines

Mengmachines

Multitools

Multitools

Schaafmachines

Schaafmachines

Slagmoersleutels

Slagmoersleutels

Tackers

Tackers

Verfstrippers

Verfstrippers

Accu's

Accu's

Naast onze categorieën hebben we ook nog diverse machine die niet onder te brengen vallen in deze categorieën. Desondanks kunnen deze wel heel erg handig en efficiënt zijn voor uw werkzaamheden!

Welke soorten machines hebben wij nog meer beschikbaar?

 • Alleszuigers

Deze alleszuigers zijn de ideale hulp wanneer je aan het klussen bent. Tijdens het klussen wordt het vaak een bende, maar met deze alleszuiger kan je alles netjes houden. De machines zuigen niet alleen stof op maar ook vloeistoffen en verschillend grof materiaal.

 • Bouwradio's

Met leuke muziek wordt elke zware klus minder zwaar. Een radio is eigenlijk onmisbaar, maar wanneer je bezig bent met zwaar klus materiaal is het verstandig
om een stevige radio te hebben. Onze bouwradio's zijn stevig en kunnen elke klus aan.

 • Compressors

Een compressor is een apparaat dat een gas, vaak lucht, kan samenpersen en onder hogere druk beschikbaar stelt. Bij gasturbines en straalmotoren maakt de compressor zelfs integraal deel uit van de motor. Deze zijn beschikbaar in diverse uitvoering. Bijvoorbeeld de grootte van de tank of de professionaliteit van de compressor zelf.

 • Aggegraten

Een aggregaat is een door een motor aangedreven generator voor het opwekken van elektriciteit. Veelal wordt een verbrandingsmotor gebruikt als aandrijfmotor. Aggregaten worden gebruikt op plaatsen waar geen of onvoldoende elektrisch vermogen beschikbaar is, zoals op plaatsen waar geen aansluiting op het lichtnet voorhanden is. Zoals een bouwplaats.

 • Heaters

De meest efficiënte manier om een industriële ruimte te verwarmen is met een heater. Op het moment dat er een warmtevraag is, slaat de heater automatisch aan en binnen enkele seconden stroomt de warme lucht vanuit de heater de ruimte in.

 • Lijm- en kitspuiten

Lijmen en kitten kan een behoorlijk tijdrovend en omslachtig klusje zijn, maar als je gebruik maakt van een lijm- en kitspuit ben je niet alleen snel klaar, maar lever je ook nog eens een perfect resultaat zonder al teveel moeite.

 • Meetapparatuur

Het is vaak heel belangrijk om zeer exacte metingen te doen vooral in de bouw. Daarom kan je bij ons uit verschillende apparaten kiezen.

Meetgereedschappen helpen u om uw werk nauwkeurig en toch snel te kunnen verrichten. Door middel van bijv. een laser met één of diverse lijnen kunt u tot op de millimeter nauwkeurig en waterpas te werk gaan. Voor de verschillende werkzaamheden zijn er andere lasers beschikbaar.

 • Mengmachines

Een menger wordt wordt gebruikt voor het mengen van alle bouwstoffen met een gemiddelde of hoge viscositeit, zoals spachtel en egalisatiemortel, tegellijm en kant- en klaar pleister tot 80 Kg. Hierdoor kun u grote hoeveelheden mengen, zodat u een grote klus kunt klaren. Het is mogelijk dat types of merken bepaalde materialen uitsluiten om te kunnen mengen, deze zijn dan aangegeven per artikel. Let hierbij goed op voor gebruik.

 • Multitools

De essentie van deze multitools is dat ze voor verschillende doeleinden te gebruiken zijn. Er zit dus vast ook iets voor jou bij!

 • Opbergsystemen

Om al uw gereedschap overzichtelijk en bij de hand te hebben is het handig om deze gezamenlijk te kunnen opbergen. Dit kan met mooie opbergsystemen. Deze zijn leverbaar in diverse maten, hoogtes, zwaarte en kwaliteit.

 • Polijstmachines

Polijsten is het proces waardoor een oppervlak van een materiaal glad en glanzend gemaakt wordt, waardoor het een sterk spiegelend effect verkrijgt.

 • Schaafmachines

Met een schaafmachine kan je een stukje oppervlakte weghalen. De machines zijn op verschillende hoogtes in te stellen. Je gebruikt een schaafmachine bijvoorbeeld als je een stuk ruw hout glad wilt maken. De elektrische schaaf werkt sneller dan een handschaaf, omdat er veel meer materiaal tegelijk weggehaald kan worden.

 • Slagmoersleutels

Een slagmoersleutel is erg handig voor het los- en vastschroeven van bouten en moeren. Zo draai je met een slagmoersleutel moeiteloos de bouten van je
wielen los en vast.

 • Tackers

Een andere naam voor een tacker is een nietpistool. Tackers beschikken alleen over meer kracht dan een nietpistool doordat ze gebruik maken van een compressor. Hier zijn diverse soorten nieten of nagels voor beschikbaar. De lengte en dikte van de nieten of nagels is afhankelijk voor het materiaal waarin het geschoten kan worden.

 • Verfstrippers

Uit een verfstripper komt hete lucht die er voor zorgt dat verf makkelijk afgekrabd kan worden. Je had misschien ook al bedacht dat deze machine ook nog voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Je kan namelijk ook vochtige ondergronden droog blazen en leidingen ontdooien.

 • Accu's

Elke machine heeft accu's nodig. Is uw accu kapot, heeft u tijdens uw werkzaamheden een extra accu nodig om langer door te kunnen of wilt u met meerdere personen tegelijk werken? Dan kunt u altijd een extra accu aanschaffen!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x