Tuingereedschap

Bladblazers

Bladblazers

Grasmaaiers

Grasmaaiers

Heggenscharen

Heggenscharen

Hogedrukreinigers

Hogedrukreinigers

Kettingzagen

Kettingzagen

Trimmers

Trimmers

Voor uw werkzaamheden in de tuin heeft u diverse soorten gereedschap nodig. Deze gereedschappen bieden wij u allemaal. Of het nu gaat van een bladblazer tot hogedrukreiniger of van kettingzaag tot trimmer.

Welke soorten tuingereedschap hebben wij beschikbaar?


  • Bladblazers

Een bladblazer is een elektrisch gereedschap voor het produceren van wind via een motor. Deze machine wordt gebruikt om veelal bladeren en andere ongewenst materialen weg te blazen van de plaats. Bladblazers zijn er in verschillende varianten, van particulieren tot professionelen.

  • Grasmaaiers

Een grasmaaier een apparaat dat wordt gebruikt om gras in te korten naar gewenste hoogte. Ook snoeit het al het ongewenste onkruid mee. Grasmaaiers zijn er in verschillende varianten, van particulieren tot professionelen.

  • Heggenscharen

Een heggenschaar is een elektrisch gereedschap dat gebruikt wordt om, zoals de naam al zegt, heggen te snoeien. Dit kan zijn om deze in model te snoeien kan of bij te trimmen. Heggenscharen zijn er in verschillende varianten, van particulieren tot professionelen.

  • Hogedrukreinigers

Een hogedrukreiniger is een apparaat dat water een bepaalde hoge druk door een speciale slang naar een lans leidt, zodat hiermee hardnekkige aanslag, verwering en andere vervuiling kan worden gereinigd. Het aantal bar van de hogedrukreinger bepaalt hoe hoog de druk in waaronder het water uit het pistool geschoten wordt. Hogedrukreinigers zijn er in verschillende varianten, van particulieren tot professionelen.

  • Kettingzagen

Een kettingzaag, ook wel een motorzaag, motorkettingzaag of boomzaag genoemd) is een draagbare zaagmachine. Een kettingzaag heeft als hoofddoel het zagen van hout. Deze zaag is in twee varianten beschikbaar, een elektrische of motorkettingzaag.

Een elektrische kettingzaag wordt veelal door particulieren gebruikt. Ze zijn over het algemeen milieuvriendelijker en maken minder lawaai dan een motorkettingzaag. Het gewicht van een elektrische kettingzaag is oon aanzienlijk lichter en is vaak goedkoper is aanschaf. De mobiliteit is daarentegen weer minder, doordat ze of een snoer bevatten of op accu zijn. Deze laatste optie is dan weer minder vermogend.

Een motorkettingzaag, die op bezine loopt, hebben het voordeel dat ze een grotere mobiliteit hebben en krachtiger zijn dan de elektrische kettingzaag.

  • Trimmers

Een trimmer is een apparaat dat bijv. gras en onkruid maait op moeilijke plekken en randen. Dit gereedschap kan gezien worden als een mobielere variant van een grasmaaier en wordt gebruikt voor plekken (elektrische) maaier niet kan reiken. Trimmers zijn er in verschillende varianten, van particulieren tot professionelen.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x